Welkom bij MEI!

Ben jij op zoek naar werk of dagbesteding? Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een baan/ dagbesteding? Wil jij getraind worden en via onze methode gericht naar een baan werken?  Denk dan aan MEI!, MEI! is een educatief centrum met tal van mogelijkheden!

MEI! betekent vrij vertaald ‘Multi maatschappelijk educatief initiatief’ en refereert in het Nederlands aan de maand mei. Nieuwe kansen, nieuw begin, de start van de bloei en nieuw leven, zoals de natuur laat zien. Wij geloven dat ieder mens deze kans verdiend en dat dit ook mogelijk is, een nieuwe start te maken.

MEI! helpt jou jezelf zo te ontwikkelen naar (betaald) werk. Samen met jou zoeken we naar de mogelijkheden voor opleiding/stage/werk. Daarnaast hebben wij veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling waardoor je zelfvertrouwen en motivatie zullen groeien! Er wordt met je meegedacht en je zult kennis en ervaring opdoen in de praktijk. Ieder traject is uniek en wordt vastgelegd in een persoonlijk plan met evaluatiemomenten. Zo kunnen we samen zien wat er mogelijk is en waar je nog hulp bij kan gebruiken. Bij MEI! werk je aan je portfolio, deze kan je bij een (eventuele) sollicitatie meenemen om aan te kunnen tonen waar je kwaliteiten liggen.

MEI! heeft (ook) een uitgebreid programma voor niet of beperkt Nederlandstalige deelnemers. Begeleiding en ondersteuning, wel of niet (direct) gekoppeld aan werkparticipatie wordt in directe samenwerking met coöperatie zorgondernemers Twente georganiseerd.  

Op de site vindt je informatie betreffende de vele mogelijkheden van MEI!.

Uiteraard kun je ook het contactformulier invullen indien je vragen hebt.